Van Dalfsen Bouw B.V.

Van Dalfsen Bouw B.V.

Van Dalfsen Bouw staat al jaren bekend als een vakkundig aannemer wat betreft verbouwingen, restauraties, onderhoud, nieuwbouw, renovatie in de woningbouw en utiliteitsbouw. Wij beschikken over gedegen kennis en kunde om vele soorten opdrachten uit te voeren. Uw wensen en de mogelijkheden, en niet te vergeten de prijs, worden nauwkeurig op elkaar afgestemd voor een perfect eindresultaat. Alle verbouwingen van klein tot groot worden door ons serieus genomen.

Van Dalfsen Bouw staat al jaren bekend als een vakkundig aannemer wat betreft verbouwingen, restauraties, onderhoud, nieuwbouw, renovatie in de woningbouw en utiliteitsbouw.

Wij beschikken over gedegen kennis en kunde om vele soorten opdrachten uit te voeren. Uw wensen en de mogelijkheden, en niet te vergeten de prijs, worden nauwkeurig op elkaar afgestemd voor een perfect eindresultaat. Alle verbouwingen van klein tot groot worden door ons serieus genomen.

Van Dalfsen Bouw is een jong dynamisch bouwbedrijf in Hasselt. Met meer dan 8 jaar ervaring heeft Van Dalfsen Bouw diverse grote en minder grote projecten afgerond. Onze kenmerken zijn flexibiliteit en heldere afspraken.

Breed inzetbaar voor diverse projecten. We richten ons op gebieden als funderingen, heiwerken, renovatie, utiliteitsbouw, aanbouw en verbouw.

Adresgegevens

Industrieweg 38
8061 RB Hasselt

Contactgegevens

038 3377208

Afbeeldingen

Van Dalfsen Bouw B.V.
Van Dalfsen Bouw B.V.
Van Dalfsen Bouw B.V.