EEN BIJZONDER NETWERK

DGA Network is in 2001 opgericht als vriendenclub rond ras-ondernemer Hennie van der Most. Anno 2016 is DGA Network uitgegroeid tot hét professionele netwerk in Nederland voor directeur-grootaandeelhouders, met ruim 200 leden. Samen bieden zij werkgelegenheid aan maar liefst 70.000 mensen en realiseren zij een omzet van meer dan € 2 miljard. Onze leden innoveren, bouwen en starten nieuwe ondernemingen en projecten en creëren werkgelegenheid en komen uit verschillende branches en afkomstig uit het hele land. Het is die verscheidenheid die DGA Network zo bijzonder maakt.

Inspirerende omgeving

Maar DGA Network is meer dan een netwerkclub, veel meer zelfs. Want voor alles biedt DGA Network u de mogelijkheid te klankborden over uw bijzondere positie als directeur-grootaandeelhouder. Over uw verantwoordelijkheden, over uw twijfels. Maar natuurlijk ook over uw successen, uw ambities en uw drijfveren. DGA Network biedt u daarvoor een vertrouwde en inspirerende omgeving en een passende ambiance.

Exclusiviteit

Het lidmaatschap van DGA Network Nederland is een exclusief lidmaatschap. Om lid te mogen worden moet u directeur-grootaandeelhouders zijn van een middelgrote of grote ondernemingen. In welke branche u actief bent of waar u woont of onderneemt in Nederland? Dat maakt niet uit. Uw medeleden zijn afkomstig zijn uit alle delen van Nederland om hun kennis en ervaring te delen. En allen koppelen ze een groot verantwoordelijkheidsgevoel aan maatschappelijke betrokkenheid en een ondernemende en daadkrachtige instelling. Zij kiezen er nadrukkelijk voor om hun kennis en ervaring te delen met de andere leden van het netwerk.

Lidmaatschap

U gaat een lidmaatschap aan voor de periode van één jaar. U kunt het lidmaatschap op ieder moment opzeggen, mits u dat schriftelijk doet. Een opzegging gaat altijd in op het einde van het lidmaatschapsjaar. Wilt u opzeggen, dan moet u dit uiterlijk twee maanden voor het einde van uw lidmaatschapsjaar bevestigen. Zonder opzegging continueert DGA Network uw lidmaatschap automatisch met een jaar.

Geschiedenis

DGA Network is in 2001 ontstaan uit een vriendenclub van Hennie van der Most. Hennie had, zoals altijd, allerlei ideeën en wilde dit spiegelen. Zijn vrienden, allen ondernemers, hadden een gewillig oor, waren eerlijk en stelden hem vragen. Zo borrelden de ideeën van de vriendengroep en groeide dit uit tot het DGA Network dat inmiddels zo'n 200 leden telt.

Activiteiten

DGA Network Nederland organiseert minimaal acht exclusieve bijeenkomsten per jaar. Deze bestaan uit een uitgebalanceerde en perfecte mix van entertainment, kennis, inspiratie en gezelligheid. Een vast onderdeel van een bijeenkomst is de inleiding door minder, maar meestal meer bekende sprekers. Zo verwelkomde DGA Network in het recente verleden nog prominente sprekers als Jaap Blokker, Hans Wiegel, Mark Rutte, Cor Boonstra, Jan Peter Balkenende en wijlen Pim Fortuyn. Naast de bijeenkomsten organiseert DGA Network aansprekende en unieke activiteiten op bijzondere locaties zoals de ‘vaardagen’.

Lidmaatschap

Een DGA Network-lidmaatschap is strikt persoonlijk en voorbehouden aan de directeur-grootaandeelhouder van middelgrote tot grote organisaties. Wilt u lid worden of wilt u informatie ontvangen? Neemt u dan contact met ons op of leest u de algemene voorwaarden.

Uw lidmaatschap is inclusief:

  • Diner;
  • Hapjes;
  • Drankjes;
  • Sprekers tijdens bijeenkomsten; 
  • Vaardagen.

Contributie

Aantal bedrijfsleden Prijs in euro's
Eerste bedrijfslid € 1.500,- excl. btw
Tweede bedrijfslid € 1.250,- excl. btw
Derde bedrijfslid € 1.000,- excl. btw

Wilt u lid worden of informatie ontvangen? Neem contact met ons op of lees de algemene voorwaarden.

Onze partners